Menu

Reparatie van ruitschade

Ruitschade met ster of koeienoog

Als u een ster of een koeienoog in uw camperruit heeft is het verstandig dit te laten repareren om te voorkomen dat de ruit gaat doorscheuren. Wij kunnen schade zoals een ster of een koeienoog voor u repareren met behulp van ons ingenieuze harsinjectiesysteem. Dankzij dit systeem wordt de beschadiging bijna onzichtbaar en voorkomen wij grotere schade.  

 

Kunststoframen met krasvorming 

Krassen op uw kunststoframen ontsieren en zijn bovendien niet bevorderlijk voor het zicht. Wij kunnen dat efficient voor u oplossen. Met microschuur- en polijsttechnieken zorgen wij dat uw kunststoframen weer als nieuw worden. 

 

Voorruit camper vervangen

De voorruit van uw camper heeft een belangrijke functie. Deze levert een belangrijke bijdrage aan de stevigheid van de opbouw van de camper. Het is dus van groot belang dat de voorruit in goede staat is. Afhankelijk van de omvang en de soort schade stelt de specialist vast of de voorruit gerepareerd of vervangen wordt. Indien de schade te groot is en uw voorruit vervangen moet worden demonteren wij de voorruit vakkundig en zorgen wij voor een juiste vervanging. Het vervangen van een voorruit is een specialistische taak waarvoor speciale montageregels van kracht zijn. De monteurs van Van Zal zijn ervaren en bedreven met deze speciale montagetechnieken. 

 

Verweerde of doffe koplampen herstellen

Zijn de koplampen van uw camper verweerd en dof? De UV-coating van uw koplampen kan worden aangetast door bijvoorbeeld weersinvloeden, pekel en de wasstraat, waardoor de koplampen dof worden. Het is een kwestie van tijd totdat er krasjes in het plastic ontstaan en er oxidatie plaatsvindt. Dat kan gevaarlijk zijn, u bent hierdoor minder zichtbaar in het verkeer en bovendien kunnen verweerde of doffe koplampen gevolgen hebben voor de APK-keuring, uw camper kan worden afgekeurd. Wij herstellen de koplampen zodat ze weer als nieuw en helder zijn. Hoe wij dat doen? Wij hebben een systeem ontwikkeld dat verder gaat dan alleen schuren en polijsten. Wij verzorgen een nieuwe coating voor uw koplampen en het resultaat is sensationeel! Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen. Hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer. Laat uw koplampen schuren en spuiten zodra deze er mat, verweerd en vergeeld uitzien. Heldere koplampen zijn belangrijk om veilig aan het verkeer deel te nemen. U kunt uw koplampen ook vervangen maar de koplampen herstellen is veel voordeliger en bovendien duurzamer en beter voor het milieu.

 

Van Zal

Tel: 035 609 00 41
Belvedereweg 12-01,
3762 EE Soest

Openingstijden

Ma t/m Vr 8.30 - 17.00 uur
Za 8.30 - 12.00 uur

info@vanzal.nl