Menu

RE-part

Alternatief voor vervangen
Het Re-Part systeem is ontwikkeld als alternatief voor het vervangen van complete wand- of dakpanelen van caravans en campers. Het systeem herstelt beschadigde delen en is toepasbaar op gladde aluminium buitenbeplating, zowel vlak als met rondingen. Voor de toepassing is speciale apparatuur ontwikkeld waarbij de wijze van verlijming en uitharding cruciaal is. Re-Part is gepatenteerd en voldoet aan strenge eisen ten aanzien van schok- en trilbestendigheid, krachtbelasting en extreme temperaturen. Testen hebben ook blijvende kwaliteit op lange termijn vastgesteld. Op de toepassing wordt een garantie van tien jaar verstrekt.

Besparing
Re-Part leidt volgens Re-Camp tot ruim 50% besparing op het schadebedrag. Ook is de methode duurzaam omdat er nagenoeg geen afval is. Als andere pluspunten noemt men de eenvoud van het schadedossier, de uniformiteit in schadebedragen door strikte calculatienormen, minder totaalverlies en geen afwijking tussen voor- en eindcalculatie.

Re-Part mag uitsluitend worden toegepast door gecertificeerde Re-Camp-totaalherstellers; er zijn momenteel al 11 herstelbedrijven. Het Re-Camp netwerk met 40 tot 50 camper- en caravanbedrijven zal de Re-Part methode gaan aanbieden.

Van Zal

Tel: 035 609 00 41
Belvedereweg 12-01,
3762 EE Soest
info@vanzal.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag alleen op afspraak