Menu

Veilig weg met caravan of camper dankzij Van Zal

De start in 1975
Wij zijn in 1975 gestart met ons schadebedrijf. In die tijd waren wij gericht op autoschade. Caravans en campers waren in die jaren nog geen gemeengoed. In 1978 herstelde Jan van Zal zijn eerste caravan. De werkzaamheden zijn in de loop der jaren verschoven van auto’s naar het schadeherstel van recreatievoertuigen. Vanaf 2007 richten wij ons alleen op caravans en campers. 

Ooit zijn wij gestart met een bescheiden werkplaats aan Nieuweweg in Soest, later hadden wij onze plek aan de Beckeringhstraat. Inmiddels hebben wij twee grote hallen aan de Belvedereweg 12-01 gelegen aan Industrieterrein De Grachten in Soest. Een hal is ingericht als werkplaats en de andere hal wordt door ons benut als caravan- en camperstalling. 

Zorgeloos op weg met je camper of caravan
Niets is leuker dan onbezorgd op vakantie gaan. Zorgeloos de horizon tegemoet in je eigen rijdende vakantiewoning. Wij begrijpen dat, we weten het uit eigen ervaring. Daarom zijn wij elke dag bezig om recreatievoertuigen spic en span in orde te maken.

In onze werkhal is alles voorhanden. Misgrijpen is er bijna niet bij. Wij zijn het hele jaar bezig met herstel. Van hagelschade tot zijwand vervangen. Wij onderhouden desgewenst uw caravan of camper. Denk daarbij aan banden, remmen, lagers, gas en verlichting. Wanneer u op reis gaat met uw camper of caravan dan is dat uw woning en in een woning moet alles in orde zijn.

Profile Repair Specialist
Wij zijn Profile Repair Specialist. Hiermee kunnen wij een efficiënte schadeherstelmethode aanbieden. Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen, tegenwoordig is dit dankzij de Profile Repair-methode bijna niet meer nodig. Dat is niet alleen prettig voor de bezitter van de caravan of camper maar ook voor de verzekeraar. In de meeste gevallen betaalt de verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met de Profile Repair-methode.

RE-CAMP
Daarnaast werken wij samen met RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel. Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper- en caravanschadeherstellers. RE-CAMP staat voor vakkundig en snel schadeherstel van camper of caravan met 10 jaar garantie.

Zorgeloos op vakantie gaan met uw caravan of camper. Dat kan met Van Zal Camper- & Caravanherstelbedrijf

Missie en Visie
Van Zal Camper & Caravanherstel werkt efficiënt, degelijk, professioneel, is lid van de Focwa en BOVAG en ...niet merk-gebonden. Wij bieden u een hoge kwaliteit, een vanzelfsprekende service en een goede garantie. 

Bij het herstellen van de schade gaan wij uit van kwaliteit in combinatie met duurzaamheid. Dat betekent dat wij bij voorkeur kiezen voor herstellen in plaats van vernieuwen. Uw camper of caravan is als nieuw en wij reduceren milieubelasting.

U heeft uw camper of caravan ooit aangeschaft met een bepaald doel. Genieten van vrijheid in uw eigen rijdend vakantiehuis. Thuis zijn op een locatie ver van huis.

Wij beseffen dat uw camper of caravan voor u heel belangrijk is. Daarom zetten wij ons voor de volle honderd procent in om uw waardevolle voertuig te herstellen zodat u uw camper of caravan weer kunt gebruiken waarvoor u deze heeft aangeschaft, namelijk: genieten!

Van Zal Camper & Caravanherstel werkt efficiënt, degelijk, professioneel, is lid van de Focwa en BOVAG en ...niet merk-gebonden. Wij bieden u een hoge kwaliteit, een vanzelfsprekende service en een goede garantie. 

Onderstaande fotocollage toont een beeld van heden en verleden. 

Van Zal

Tel: 035 609 00 41
Belvedereweg 12-01,
3762 EE Soest
info@vanzal.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag alleen op afspraak